Prima pagina      Despre noi      Cum cumpar?      Cum platesc?      Livrare      Contact
 
 ARTICOLE OPTICE
 » Binocluri
 » Telescoape
 » Lunete terestre
 » Lunete de arma
 » Night vision
 » Telemetre cu laser
 » Microscoape digitale
 CUTITE SOG
 » Cutite cu lama fixa SOG
 » Bricege SOG
 » Multifunctionale SOG
 ARTICOLE SPORT
 » Ghete si bocanci
 » Incaltaminte sport
 » Geci
 » Pantaloni
 » Manusi
 » Schiuri
 » Snowboard
 » Patine gheata
 SABII DE PANOPLIE
 » Sabii japoneze
 » Sabii europene
   
Termeni si conditii
 

1 DISPOZITII GENERALE

    Accesarea acestui site precum si comandarea de produse implica acceptarea termenelor si conditiilor mai jos mentionate, VDC OUTDOORS poate face modificari in aceste prevederi fara un anunt prealabil.
    Site-ul "VDC OUTDOORS" este proprietatea S.C. VDC TRANS S.R.L.  si este aparat de legile in vigoare pentru protectia drepturilor de  autor. In acest sens este interzisa copierea continutului precum si a  imaginilor din acest site.                               Tot continutul acestui site privitor la caracteristicile produselor,  preturile precum si imaginile, a fost facut cu multa grija, dar este  posibil sa se mai strecoare si unele erori. De aceea toate acestea au  caracter informativ.
   In eventualitatea in care pretul sau unele caracteristici ale unui  articol sunt presentate gresit, iar livrarea nu s-a efectuat, furnizorul  poate anula livrarea si de a anunta clientul despre eroarea aparuta.
   Furnizorul nu poate fi facut raspunzator pentru cheltuielile conexe  sau alte prejudicii cauzate, datorita nelivrarii sau livrarii  necorespunzatoare a produsului.                                                                                                                   Termenul de livrare a produselor este de maxim 3 zile din    momentul confirmarii telefonice a comenzii.

2 RETURNAREA PRODUSELOR

   Cumparatorul se poate razgandi daca este convins ca nu a facut o alegere buna, solicitand returul banilor sau banii pot fi folositi pentru achitarea altui produs.

   Cadrul legal :
Conform OUG 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate la distanta:
Consumatorul are dreptul de a se retrage din prezentul contract, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta altule costuri decat cele prevazute  la art.13 alin.(3) si art.14 din OUG nr.34/2014, in termen de 14 zile incepand de la ziua in care intra in posesia fizica a produsului. Cheltuielile de returnare sunt suportate de consumator.
Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit).
Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, zgarieturi, socuri, urme de folosire excesiva si/sau interventii neautorizate, etc.
Coletele de retur se trimit catre VDC TRANS SRL fara plata ramburs sau taxe de achitat.

   Exceptii :
Potrivit pre vederilor art.16 din OUG 34/2014 nu pot fi denuntate contractele care au ca obiect furnizarea urmatoarelor categorii de produse:
a. Produse care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri (nesemnalate ca si defecte estetice in primele 48 de ore de la receptionarea produsului); 
e. Produse aduse pe comenzi speciale

   Exercitarea dreptului de retragere
Consumatorul informeaza VDC TRANS cu privire la decizia de retragere din contract folosind formularul de returnare pe care i-l expediaza la adresa de e-mail vdcoutdoors@gmail.com
In termen de 48 ore lucratoare de la transmiterea notificarii cumparatorul va primi un e-mail cu detalii cu privire la procedura de retur.

   Rambursarea banilor
Rambursarea sumelor se va face in cel mult 14 zile de la data la care vanzatorul este informat de decizia de retragere din contract a cumparatorului, cu conditia receptionarii prealabile de catre vanzator a produsului returnat. (art.13, pct. 1,2,3 si4)

 3 LITIGII 
  Orice litigiui aparut intre client si furnizor se va rezolva pe cale  amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului, acesta  va fi dat in compententa instantelor de judecata romane, de pe raza  municipiului Bucuresti.

4. CONFIDENTIALITATEA DATELOR PERSONALE

Mentionam ca toate datele furnizate de catre dumneavoatra sunt confidentiale si sunt folosite doar in scop comercial pentru a elibera factura, certificatul de garantie si pentru expedierea produselor. Opticshop.ro declara ca nu va furniza datele dumneavoastra personale unor terti.
Clientul are dreptul de a solicita oricand stergerea datelor personale precum si incetarea dreptului de a fi contactat de catre Furnizor. Acest lucru se poate face contactand Furnizorul

5. GARANTIE SI SERVICE

Garantia produselor achizitionate este de 12, 24, 36 de luni sau pe viata, in functie de produsul achizitionat. Toate produsele achizitionate de pe site-ul nostru vor fi insotite de certificat de garantie. Termenul de garantie decurge de la data emiterii facturii. Cumparatorului i se garanteaza ca in cazul defectarii in conditii normale de utilizare, pe durata perioadei de garantie, produsul va fi reparat gratuit sau inlocuit, dupa caz, la sediul firmei noastre. Conditiile de garantie precum si procedura in cazul defectiunii unui produs sunt detaliate in Certificatul de garantie. In cazul nerepararii produsului, precum si a imposibilitatii de inlocuire a acestuia de catre Furnizor, Clientul poate cere restituirea banilor sau achizitionarea altor produse. Valoarea maxima a obligatiilor Frunizorului in cazul nerepararii sau neinlocuirii prosusului este maxim valoarea sumei incasate de Furnizor de la acel Client, pentru acel produs.

  Clientul isi asuma in totalitate aceste conditii de utilizare a site-ului.

 
Binoclu TASCO 10X50
Pret vechi: 321 LEI
Pret nou: 289 LEI
detalii »
 
 
Selecteaza marca :
sau cautati un cuvant:
 
;  Termeni si conditii    ANPC
TopBIZ - afaceri de top!
Alege NET Rom Business pentru succesul afacerii tale!
Copyright © 2007 - 2012 VDC TRANS. Toate drepturile rezervate